Tippek, trükkök és lépésről-lépésre leírások

Esküvői testfestés

2014/10/01. - írta: TyToo

Tetoválás eltüntetése csillámporral

Biztosan ti is észrevettétek, hogy egyre több hölgy hord tetoválást a teste különböző területeire felvarratva.
Van aki szereti a tetoválásokat, van aki ellenzi őket, de bárhogy is legyen, a lényeg, hogy a szép tetoválások is előbb-utóbb veszítenek kezdeti fényükből.

A probléma akkor szokott jelentkezni ha már elnyúlik a bőr, kikopik a tetkó, vagy már nem tetszik a tulajdonosának. Át kéne üttetni vagy le kéne szedetni lézerrel, de nincs rá elég pénz... Gondolom többeteknek ismerősek ezek a  történetek.

Sajnos az esküvőre való készülődést sem könnyíti meg egy rossz helyen lévő tetoválás. Hiszen a menyasszony nem szeretne állig beöltözni, csak azért, hogy eltakarja azt a részt a testén, vagy más fazonú ruhát választani a megálmodottnál, mert az épp az adott helyen nem takar. A fehér elegáns menyasszonyi ruhákhoz, pedig valljuk be, nem igazán illik egy-egy elkopott tetoválás, vagy oda nem illő minta.

Több ilyen feltetovált motívumon kellett már dolgoznom, hogy a nagy napra elfedjem a szemek elől. Most az egyik kedvencemet fogom nektek megmutatni.

Egy gyűrűs menyasszony küldött át nekem egy fotót, hogy van egy tetoválás a vállán, nézzem meg, és találjam ki, mit tudnék belőle kihozni.

Íme a fotó:

Tetoválás eltüntetése csillámporral.jpg

Igazából nem is nagyon tudtam először hová tenni a mintát. Mintha alul egy rózsa lenne, felette egy lepke, és sok elmosódott cikk-cakk vonal össze-vissza.

Megoldás lehet az is, ha az eredeti mintát húzzuk át csillámmal, díszítjük ki, de ennél a mintánál úgy gondoltam, ez egy járatlan út. Mindenképp el szerettem volna takarni az egész mintát, de úgy, hogy ne egy összefüggő pacának tűnjön az egész.

A terv a következő volt: Két liliomot fogok egymás alá festeni, ezeknek a szirmainak a formája épp el fogja takarni a mintát. Viszont azokon a helyeken ahol a liliomok alá esik a fekete tetoválás, ott mindenhol neon fehér csillámot fogok használni, mert az fed, ahol pedig nem szükséges, ott átlátszó fehéret. A kontúrt ezüstre terveztem, hogy ne folyjanak egybe a virágok. A porzók végeit ezüst swarovskival terveztem kiemelni.

Esküvői csillámtetoválás.jpg

A fotón a már elkészült festést láthatjátok. Szabad kezes festés, tehát jóval több ideig készül mint egy sablonos minta. Javaslom ha ilyen felkérést kaptok, előbb mindig fejben dőljön el, mit szeretnétek kihozni az adott tetoválásból. Vegyétek figyelembe a menyasszonyi ruha mintáját, színét, és a tervezett festés mintáját is mindig egyeztessétek a menyasszonnyal.
 A festésre rendelkezésre álló időt is érdemes figyelembe venni, hiszen  fodrászhoz-sminkeshez is mennek aznap a menyasszonyok, így nagyon be kell osztaniuk az időt..... Legtöbb menyasszony hajnalban kel az esküvője napján, és rohan egyik helyről a másikig...
Ha teheted, mindig végezz próbafestést, én is ezt tettem, így már élesben nagyon rutinos leszel!
Sok szép csillámport, követ találtok a TyToo Webáruházban, melyet esküvőre használhattok, itt megtaláljátok őket: http://www.csillamtetovalas.hu/
Testfestés, fotó és szöveg: Szabó Heni arcfestő
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillamtetovalas.blog.hu/api/trackback/id/tr76749823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása