Tippek, trükkök és lépésről-lépésre leírások

Halloweeni arcfestés lépésről lépésre

2014/10/28. - írta: TyToo

 Bár az arcfestés egyre népszerűbb hazánkban is, sokan nem tudják, hogyan is lássanak hozzá. Tetemes mennyiségű levelet kaptunk vásárlóinktól, amelyekben arról érdeklődnek, hogyan varázsolhatnának könnyen és gyorsan egyedi mintákat csemetéik arcára Halloween alkalmából. Most az ő kedvükért, (és persze mindenki másért is, aki ide látogat), lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lehet minimális kézügyességgel, ám maximális kreativitással egy gyönyörű kék pillangót festeni egy kislány arcára. Mindezt sablon nélkül, szabad kézzel. Azért ezt a mintát választottuk, mert egy facebookos szavazás alapján ez a legnépszerűbb a vásárlóink körében.

kék pillangó előlap másolata.jpg

Kattints ide, ha szeretnéd azt a készletet,
amivel akár holnap elkezdheted az arcfestést>>

 

Az anyagok, amikre szükséged lesz: fehér, fekete, világos- és sötétkék színű arcfesték, kék strasszkő, kék csillámpor, csillám ragasztó.

Kellékek: arcfestő szivacs, hegyes ecset.

Lássuk a folyamatot:

kék pillangó-blog1.jpg

   1. Enyhén nedves szivacsot színezz világoskékre, majd alakítsd ki vele a szárnyak formáját! A széleket árnyékold sötétkékkel! A két oldal legyen szimmetrikus.

    2. Sötétkék festékkel kontúrozd ki a pillangó szárnyait. Az ecset fejét és hegyét váltakozva nyomd a bőrre festés közben, így tudsz hullámos vonalakat kialakítani.

    3. A kontúr szélétől a szem belső sarkának az irányába rajzold meg a szárny mintázatát, az előző lépésben alkalmazott technikával.

kék pillangó-blog2.jpg

     4. Hegyes ecsettel fesd meg a pillangó testét a két szem közt, a pillangó fejeként pedig rögzíts egy megfelelő nagyságú kék strasszkövet, majd húzz neki csápokat.

     5. Feketével és vékony ecset segítségével árnyékold a körvonalakat, fess pöttyöket a szem belső feléhez. Majd fehérrel adj fényt a csápoknál és a vastagabb vonalaknál.

     6. Az ajkakat fesd világoskékre, majd sötétkékkel kontúrozd. Feketével húzd ki a szem vonalait. Végül pedig csillámporral teheted egyedivé a festésedet.

TyToo tipp: Ezt a lepkét el tudod készíteni több színnel, színátmenetesen is. Minél színesebb, annál szebb. Az alap színek határait mosd össze, hogy szép legyen a színátmenet.

Reméljük, tudtunk segíteni. Ha kérdésed van, nyugodtan írj egy hozzászólást vagy keress minket a honlapon található címen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillamtetovalas.blog.hu/api/trackback/id/tr216814369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása