Tippek, trükkök és lépésről-lépésre leírások

Hogyan készülj a Halloweenra?- Szimbólumok csillámtetoválással

2014/10/13. - írta: TyToo

A Halloween eredetileg egy kelta ünnep volt, de ma már mindenki jelmezbe öltözött és festett arcú gyerekekkel azonosítja. Elsősorban még mindig az Egyesült Államokban a legnépszerűbb (gondoljunk csak a rengeteg amerikai filmre, amelyben megjelenik), azonban az utóbbi években Európában, így Magyarországban is egyre szívesebben ünneplik.
 

A közelgő Halloweenre a TyToo új csillámtetoválás szettel készült, amelyben a Halloween minták mellett sok más lányos mintát is találhatsz.

Most a Halloween csillámtetoválás sablonokhoz mutatunk néhány színezési ötletet!

A képeken látható összes csillámtetkót elkészítheted Halloween Csillámtetoválás Szettel! Sőt, ennél sokkal többet is felvihetsz, a készletben ugyanis 37 db sablon és 7 db különböző színű csillámpor közül válogathatsz. Ezekkel a tetkókkal garantáltan Te leszel a legmenőbb Halloweenkor!

halloween-szett-640x450.jpg

Ide kattints a szettért >>

  

Nézzük a szimbólumokat:

1. Töklámpás.

Ez a hivatalos szimbólum. Nem véletlenül. A viccesen, de ijesztően vigyorgó tökfej egyszerre jelképezi a szellemeket és a démonokat, viszont ez is védi meg a háziakat tőlük. Halloween éjszakáján utat mutat a tévelygő lelkeknek. A képen látható mintát sötétnarancs és fekete csillámpor segítségével készítheted el. 

testfesto_minta_sablon_5x5cm_ta-210_halloween_tok_1.jpg 

 2. Fekete macska.

A boszorkányok leghűségesebb segítői. Minden valamirevaló boszinak van legalább egy fekete cicusa. Sok helyen szerencsétlenséget jelent, ha az úton átmegy előtted egy fekete macska, de Japánban például pont ez hozza meg a szerencsét. Ezt az aranyos cicust kétféleképpen is felviheted. Csak fekete csillámporral, vagy zöld-fekete átmenetként. 

testfesto_minta_sablon_5x8_al-03_cica_1.jpg

3. Denevér.

Ezek a nem túl szimpatikus állatok nemcsak a külsejüknek köszönhetik rossz hírüket, de annak is, hogy általában csak éjszaka aktívak, és a sötét, eldugott helyeken érzik jól magukat. A titkos szertatások gyakori vendégei, vagy éppen hozzávalói. Az itt található mintát azonban mindenki bátran elkészítheti, nem kell hozzá más, csak fekete és türkiz színű csillámpor. A türkiz helyett zöld és kék keverékét is használhatod a még érdekesebb hatásért.

testfesto_minta_sablon_5x10_ma-02_denever_1.jpg 

4. Kereszt.

A kereszténység ősi jelképe, azonban mivel a sírokra is kereszteket szoktak helyezni, a Halloween is beolvasztotta ezt a szimbólumot a saját hiedelemvilágába. A sírból kikelt holtakra és a nyugalmat nem találó szellemekre emlékeztetik a Halloweent ünneplőket. Kis kreativitással Te is elkészítheted a képen látható mintát. Nem kell hozzá más, csak egy sablon, valamint kék és aranyszínű csillámpor.

kereszt.JPG 

5. Pók.

Sokan félnek tőlük, mások pedig kifejezetten szeretik őket. A pókok általában olyan helyeken telepszenek meg, ahol elhanyagolják a takarítást, így a boszorkánykunyhóknak is állandó lakói. Ahogy a pók szövi hálóját, úgy szövögetik a boszik gonosz terveiket az emberek megtévesztésére és megrontására. A pók, mint totemállat azonban pozitív jelentéssel is bír: ő jelképezi a növekedést, kitartást, kemény munkát és az újrakezdést is. Az alábbi mintának van fiús és lányos változata is. Minden csak a színezéstől és persze Tőled függ.

pók.jpg 

6. Koponya.

Az ember halandóságát jelképezi, azt, ami halála után is ehhez a világhoz köti. Egy koponya önmagában is elég rémisztő, hátha még a boszorkányok a varázslataikhoz is felhasználják. Ha megtalálják valaki koponyáját és egyéb földi maradványait, a segítségükkel magukhoz tudják láncolni az illető szellemét, akinek a szabadságáért cserébe minden kívánságukat teljesítenie kell. Ezzel a sablonnal és sötét színű csillámporokkal Te is rémisztgetheted az ismerőseidet. Végül is, a Halloweennak az szórakozás mellett az ijesztgetés is a célja. 

testfesto_minta_sablon_5x8cm_ko-02_tuzes_koponya_1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillamtetovalas.blog.hu/api/trackback/id/tr226786153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása